LEIPOMO-KONDITORIA AGASSI

Leipomo-konditoria Agassi

Leipomo-konditoria Agassi sijaitsee Saimaan kupeessa Anttolassa, Mikkelin kaupungissa. Valmistamme ja myymme monipuoliset leipomotuotteet ja konditoriatuotteet. Toimintamme perustuu hyvään asiakaspalveluun ja laadukkaisiin, käsintehtyihin tuotteisiin. Myymälästämme voi ostaa päivittäin uunituoreita leivonnaisia ja kahvilassa voit herkutella esim. pullakahvilla. Ravintolan puolelta voi suurempaan nälkään tilata vaikka pizzan.

Teemme myös tilauksesta erilaisia täytekakkuja ja voileipäkakkuja sekä pikkuleipiä, kuten Aleksanterin leivoksia. Toimitamme leivonnaisia kahvioihin, kauppoihin ja myös Mikkelin kaupungille keskussairaalaan, päiväkoteihin ja kouluihin.

Tervetuloa herkuttelemaan!

 

Ota yhteyttä ›

Leipomotuotteet mainiolla hinta-laatusuhteella

Meiltä saat herkulliset, reilun kokoiset leipomotuotteet kohtuuhintaan. Toimitusvarmuus on meillä huippuluokkaa sekä omassa myymälässämme Anttolassa että tilaustuotteiden kohdalla. Panostamme laadukkaisiin tuotteisiin sekä hyvään hinta-laatusuhteeseen.

Tilaustuotteet toimitamme paikan päälle omalla autollamme Mikkelin ja Ristiinan alueille. Saat meiltä maukkaiden tuotteiden lisäksi iloisen asiakaspalvelun.

 

Yritys

Leipomo-konditoria Agassi on toiminut Anttolassa yli 30 vuotta. Sen toiminta on laajentunut vuosikymmenien kuluessa tasaisesti. Yritys työllistää tällä hetkellä neljä leipomoalan ammattilaista.

Yrittäjänä Leipomo Konditoria Agassissa toimii Tero Nieminen, jolla on 14 vuoden työkokemus leipomoalalta. Leipomo-konditoria Agassi panostaa ammattitaitoon ja laadukkaisiin tuotteisiin sekä asiakaspalveluun.

Ota yhteyttä ›